Service & Onderhoud


Onderhoud en service aan uw gastoestel:

Wij doen professioneel onderhoud aan uw gastoestellen door jarenlange ervaring en opleidingen van onze monteurs, zo zijn wij in staat om zo goed als elke storing op te lossen. De opleiding van de monteurs wordt gevolgd bij de fabrikanten van gastoestellen waardoor de monteurs hier uiterst bekwaam en gespecialiseerd in zijn. Bij de werkzaamheden aan uw ketel kan het soms mogelijk zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden, dit zullen wij altijd met u overleggen. De monteurs zijn ook in het bezit van diploma van OK CV wat hun energieservicespecialisten maakt.
Voor een verder omschrijving zie het blad OK CV

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie:

Wat vaak vergeten wordt is de mechanische ventilatie in uw woning, de ventilator draait vaak dag en nacht en wordt nooit schoongemaakt. Vooral de kanalen van het ventilatiesysteem worden vaak vergeten. Wij kunnen de kanalen voor u inspecteren doormiddel van een camera en indien u dit wenst kunnen wij de kanalen ook voor u reinigen zodat u weer een gezond binnenklimaat heeft. De ventilator kunnen wij ook voor u reinigen. Wanneer er sprake is van lawaai is het misschien verstandig om deze te vervangen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Onderhoudscontract:
Wat houdt het onderhoudscontract in:

  • Jaarlijks onderhoud aan uw gastoestel
  • Bij storing wordt u dezelfde dag nog geholpen
  • Storingsdienst
  • Een vast bedrag per jaar wordt gefactureerd nadat uw ketel is schoongemaakt
  • Geen voorrijkosten en/of arbeidsloon
  • Onderdelen die gebruikt zijn worden apart gefactureerd

Bij Heilijgers Loodgieters kunt u ook terecht voor een enkele controle van uw gasapparaat, u hoeft geen onderhoudscontract af te sluiten als u daar geen behoefte aan heeft.

Voor prijzen zie het hieronder staande tabel: